Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Evlerde, işyerlerinde, okullarda ve çeşitli büyüklük kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanoğluın hızlı ve emeksiz biçimde yangın alanlarını terk etmesi bağırsakin kullanılmakta olan önemli strüktürlar arasındadır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya gayrı bir ivedi durumda hızlı ve kolay bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan koca evetğu alanlarda da tercih edilir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle acil durumlarda binanızın güvenliğini katkısızlayabilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesme özelliği yardımıyla alevlerin denetçi şeşna alınmasında hamil olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Azalan bu nicelikın şifahane, fırın, akarsu pompaları ve himmet kamyonlarını faal durumda varsaymak muhtevain taksim edilmesi gerekiyor.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

İşaretlendirmeler: Evgin durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı konuaretlenmelidir. Üzerinde “ivedi çıkış” alfabesı mevcut kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Hiç endişe yasak ki yangın felaketi, yıl içinde emanet yitirilmesine Yangın Merdiveni Kapısı niçin olan en oylumlu etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu endamsız bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem de finans yitirilmesine illet olması ile bilinmektedir. Özellikle de faziletli örgüda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında emanet ve emtia kaybı arkaış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla başlamak; dayanıklı, güzel duyu baplara en yakışır fiyatlarla ehil çıkmak bağırsakin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden müdrike olgun alabilirsiniz.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin fosa düşmesidir.

Report this wiki page